3
Jump to content
  • 0

Ada apa dengan channel Pratiwi Noviyanthi


Nucky
 Share

Question

  • Owner

Helo guy dimana pun kamu berada aku nih ada sedikit rasa bimbang karena tadi pagi waktu mau nonton di Channel Youtube Pratiwi Noviyanthi kok udah berubah dan videonya semua ada di hidden..

 

image.png

Ada apa sih? apakah terkena hack atau gimana? bagi yang tahu silahkan bisa commen dibawah ya guy.. Saya jadi penasaran banget..

dan sekarang cuma bisa nonton di channel yang satunya yaitu PNY... sedih banget nih...

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

Posted Images

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
  • Create New...

Chats Support